Vi ses igen

 

Britta Andersen

Britta Helena Andersen
Muskel og Kranio-Sakral Terapeut

 

Mission for ALFA LIVING Compagny:
At styrke livskvalitet, samt skabe fred og harmoni.
Dette gør jeg gennem mit daglige virke, samt ved donationer til organisationer, der fremmer denne mission.
ALFA LIVINGS kerneområder er behandling, rådgivning og undervisning.

Med en sundhedsfaglig baggrund, startede jeg i 1993 som alternativ behandler, med Massage/Muskelterapi, Kinesiologi og Biomedicin som speciale. Dette blev hurtigt udvidet til også at omfatte KST (Krani-Sakral Terapi), Organmassage, samt ALT (Ansigts Løftnings Teknik).

Derudover har jeg undervist i Norge og Danmark i Kranio-Sakral Terapi og forskellige former for massage og skadesbehandling.
 

Hvordan jeg arbejder lige nu

Den seneste forskning viser, at tanker, tro, følelser og den "usynlige" energi i luften og i vore omgivelser, har en stor indflydelse på vort helbred – derfor har jeg valgt at inddrage viden fra Feng Shui som et supplement til mine behandlinger.

Forestil dig at kroppen indeholder alle informationer om hvordan den skal fungere. Informationen er der helt fra begyndelsen, hvor vi bliver skabt – som perfekte individer.
Desværre kan der ske nogle ting, som har indflydelse på hvordan kroppens celler udvikler sig – det kan allerede være i forsterstadiet eller som børn og voksne, hvor der ved ulykker, ernæring, psykisk påvirkning eller andet, kan ske en uheldig indflydelse på kroppens celler, så de udvikler sig i en anden retning end den mest hensigtsmessige.

Disse tanker danner, sammen med min faglig kompetence, baggrund for dne måde, jeg tilrettelægger mine behandlinger på.

 

Alfatid er kvalitetstid!

Modtagere af donationer:
Der bliver i snit doneret ca. 10% af overskudet til organisationer der fremmer min mision:

  • SOS Børnebyerne
  • Care Danmark
  • Red Barnet