Vi ses igen

ALT, AnsigtsLøftningsTeknik er en serie på 6 behandlinger, med blid massage, som er super dejligt af modtage.

Vores ansigt og hænder er det eneste, vi åbent viser til omverdenen – alt andet dækker vi med tøj. Derfor er det vigtigt at ansigtets bevægelse og udtryk kan understøtte vores indre væsen og det vi siger.

Har du prøvet at blive misforstået, fordi der går noget galt i din kommunikation?


For nyligt viste DR et forsøg, hvor jounalisten efter at have stillet et spørgsmål til en forsøgsperson, lavede "stoneface" altså lod sit ansigt blive fuldstændig udtryksløs. Der gik ca. 25 sekunder, så blev forsøgspersonen utryk og usikker på, om der overhovedet var interesse for svaret.

I samme udsendelse gjorde en mor det samme overfor sit spædbarn, hvor hun midt i en leg, gjorde sit ansigt udtryksløs – her gik der under 25 sekunder, inden barnet græd.


Muskler i hals og ansigt, kan være henholdsvis for slappe eller spændte, så det går ud over ansigtsmimikken, og du har svært ved at kunne give udtryk for alt det du gerne vil.

Det handler altså ikke kun om at se 10 år yngre ud, men i særdeleshed om dit daglige velvære og din interaktion med omverdenen. Behandlingen kan også benyttes i sammenhæng med specifikke problematikker/diagnoser – se længere nede.


Hvad kan du opleve under og efter en serie på 6 behandlinger med Ansigtsløftningsteknik.

  • Dit ansigt  får mere liv og varmere udstråling.
  • Din nakke får bedre bevægelighed.
  • Du bliver bedre til at håndtere dagligdagens udfordringer.
  • Du kan bedre kunne vise hvem du er og hvad du gerne vil.
  • Blodcirkulationen bliver øget og huden bliver mere glat og levende.
  • Du kan opleve en forandring på dit blodtryk og stressniveau.

Det anbefales at du efter de 6 behandlinger, fortsætter med jævnlige opfølgninger – så vil det virkelig gøre en forskel hen over tiden.


Den samme serie af behandlinger vil også med fordel kunne gives ved diagnoser som fx: ansigtslammelser, trigeminus neuralgi, kæbespændinger, dårlig bidfunktion, tandsmerter, smerter i kæbeleddet, nakkesmerter, hovedpine/migræne, svimmelhed, tinnitus, balancebesvær, stress m.m.